Municipality of Veles
Адреса:
Panko Brashnar 1
Veles
1400
Macedonia

E-пошта: Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите.
телефон: ++389 43 232 406
Факс: ++389 43 232 966
http://www.veles.gov.mk